• Covid σαλίου Nasopharyngeal δοκιμή αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη
  • Covid σαλίου Nasopharyngeal δοκιμή αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη
  • Covid σαλίου Nasopharyngeal δοκιμή αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη
Covid σαλίου Nasopharyngeal δοκιμή αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη

Covid σαλίου Nasopharyngeal δοκιμή αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ascentet
Πιστοποίηση: CE FDA TGA
Αριθμό μοντέλου: Εξάρτηση δοκιμής Covid

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $1.50-2.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 1test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Συλλογή δειγμάτων:: Ρινική πατσαβούρα Συσκευασία: 25pcs/box, 1pcs/box
Χρήση: Γρήγορος έλεγχος Coronavirus Χρόνος ανάγνωσης: σε 15 mins
Ποιοτικός: Ποιοτικός προσδιορισμός covid-19 Μέθοδος: Κολλοειδής χρυσή δοκιμή

Περιγραφή προϊόντων

15mins διαβάζοντας σε ένα βήμα Covid POCT covid-19 το αντιγόνο 2019-NCoV γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

Προδιαγραφές προϊόντων

Εφαρμογή Τεχνητή ποιοτική ανίχνευση του πρωτεϊνικού αντιγόνου nucleocapsid (Ν) από τον ιό covid-19 στην ανθρώπινη ρινική (προηγούμενη) πατσαβούρα.
Κύρια σύνθεση Κασέτα δοκιμής, πατσαβούρα, μπουκάλι εξαγωγής δειγμάτων, σωλήνας εξαγωγής δειγμάτων, σωλήνας ΚΑΠ, Dropper, IFU
Λειτουργία Covid-19 ανίχνευση
Δείγμα Ρινική πατσαβούρα
Πλεονέκτημα Εύχρηστος με τα γρήγορα, ακριβή αποτελέσματα
Χρήση Εγχώρια δοκιμή

Πληροφορίες προϊόντων

Το Coronaviruses είναι μεγάλη οικογένεια των ιών που μπορεί να προκαλέσει την ασθένεια στα ζώα ή τους ανθρώπους. SAR-CoV-2 είναι ένας τυλιγμένος, single-stranded ιός RNA του γένους β. Ο ιός μπορεί να προκαλέσει ήπιο στη σοβαρή αναπνευστική ασθένεια και έχει διαδώσει συνολικά. Η εξάρτηση δοκιμής SAR-CoV-2 αντιγόνων (GICA) για την εγχώρια χρήση είναι γρήγορο πλευρικό immunoassay ροής για την ποιοτική ανίχνευση SAR-CoV-2 άμεσα από τη ρινική (προηγούμενη) πατσαβούρα, χωρίς προερχόμενο από ιό

μέσα μεταφορών. Η εξάρτηση περιέχει όλα τα συστατικά που απαιτούνται για να πραγματοποιήσουν μια δοκιμή για SAR-CoV-2.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ;

1. Αφαιρέστε μια συσκευή δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου από λυσσασμένο στην εγκοπή και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.

2. Το μπουκάλι αντιδραστηρίων εξαγωγής εκμετάλλευσης κάθετα, προσθέτει 10 πτώσεις (400μL) στο σωλήνα εξαγωγής.

3. Παρεμβάλτε το δείγμα nasopharyngeal (και oropharyngeal) πατσαβουρών στη λύση εξαγωγής, κατόπιν, αναμίξτε την πατσαβούρα 10 φορές.

4. Αφαιρέστε τις πατσαβούρες πιέζοντας ενάντια στο σωλήνα λύσης προκειμένου να εξαχθεί το μεγαλύτερο μέρος του δείγματος

5. Τοποθετήστε dropper ΚΑΠ και ρίξτε 3 πτώσεις (60~70μl) στο δείγμα καλά.

6. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10-15 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από περισσότερο από 20 λεπτά.

[Απαιτήσεις δειγμάτων]
Τα δείγματα σφουγγαριών πολυεστέρα με τις ράβδους PP (πολυπροπυλένιο) συστήνονται για την αποστειρωμένη συλλογή δειγμάτων.
(1) Oropharyngeal μέθοδος συλλογής δειγμάτων: το κεφάλι συλλογής έγειρε ελαφρώς, στόμα για να εκθέσει και τις δύο πλευρές των pharyngeal αμυγδαλών. Σκουπίστε τις pharyngeal αμυγδαλές τουλάχιστον τρεις φορές κατά μήκος της ρίζας γλωσσών, και σκουπίστε έπειτα το μεταγενέστερο φάρυγγα πάνω-κάτω τουλάχιστον τρεις φορές με μια πατσαβούρα βαμβακιού.
(2) μέθοδος τα nasopharyngeal δείγματα: Η δειγματοληπτική συσκευή κρατά ήπια το κεφάλι του παραλήπτη με ένα χέρι και κρατά την πατσαβούρα με το άλλο χέρι. Συνδέστε την πατσαβούρα με το ρουθούνι και διαπεράστε αργά κατά μήκος του κατώτατου σημείου του χαμηλότερου ρινικού κομματιού. Σχηματίστε τόξο, μην αναγκάστε πάρα πολύ σκληρά, για να αποφευχθεί η αιμορραγία τραύματος. Όταν η άκρη της πατσαβούρας φθάνει στο μεταγενέστερο τοίχο της nasopharyngeal κοιλότητας, περιστραφείτε ήπια μιά φορά (εάν είναι ένας ανακλαστικός βήχας) και αργά αφαιρεί την πατσαβούρα.
(3) επεξεργασία δειγμάτων: Τα συλλεχθε'ντα δείγματα θα αντιμετωπιστούν με τον απομονωτή δειγμάτων που παρέχεται από την εξάρτηση το συντομότερο δυνατό (εάν όχι επεξεργασμένος αμέσως, τα δείγματα θα αποθηκευτούν στους ξηρούς, αποστειρωμένους και σφραγισμένους πλαστικούς σωλήνες) και που αποθηκεύεται σε 2℃.~ 8℃, όχι περισσότερο από 24 ώρες -70℃ αποθηκεύεται για πολύ καιρό, αλλά το επαναλαμβανόμενο πάγωμα και το ξεπαγώνω πρέπει να αποφευχθούν.

Μέθοδος δοκιμής


Πριν από τη δοκιμή, όλα τα αντιδραστήρια επιστράφηκαν στη θερμοκρασία δωματίου. Η δοκιμή θα εκτελεσθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Ι. εξαγωγή δειγμάτων (δείτε το σχήμα 1)
1. Προσθέστε 400 Λ (περίπου 10 πτώσεις) του απομονωτή δειγμάτων κάθετα στο σωλήνα εξαγωγής δειγμάτων και παρεμβάλλει έπειτα το δείγμα στο σωλήνα και περιστραφείτε ενάντια στον εσωτερικό τοίχο για 10 φορές έτσι ώστε τα δείγματα στη λύση διαλύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.
2. Q-άκρη Squsample κατά μήκος του εσωτερικού τοίχου του σωλήνα εξαγωγής για να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό στο σωλήνα από το δείγμα, αφαιρούμενου έπειτα και που απορρίπτεται.
3. Καλύψτε dropper.

δύο. Διαδικασία δοκιμής (δείτε το σχήμα 2)
1. Αφαιρέστε την κάρτα δοκιμής από τη σφραγίζοντας τσάντα.
2. Προσθέστε 2 πτώσεις (περίπου 80 Λ) του αντιμετωπισμένου αποσπάσματος δειγμάτων στην τρύπα δειγμάτων της κάρτας δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο.
3. Τα αποτελέσματα διαβάστηκαν μετά από να τοποθετήσουν την κάρτα δοκιμής για 15 λεπτά στη θερμοκρασία δωματίου. Τα αποτελέσματα ήταν άκυρα μετά από 20 λεπτά.

Ερμηνεία των αποτελεσμάτων της δοκιμής


Γρήγορες απαιτήσεις 2 δειγμάτων Immunochromatography εξαρτήσεων δοκιμής Covid NCoV

Σχηματικό διάγραμμα της κρίσης αποτελέσματος καρτών δοκιμής:
Άκυρο① αποτέλεσμα: η γραμμή ποιοτικού ελέγχου (γραμμή Γ) δεν έχει καμία γραμμή αντίδρασης, η ανίχνευση είναι άκυρη, και η δοκιμή θα επαναληφθεί.
②αρνητικό αποτέλεσμα: η κόκκινη κορδέλλα, γραμμή ποιοτικού ελέγχου (γραμμή Γ) είναι στο χρώμα.
③θετικό αποτέλεσμα: δύο κόκκινες ζώνες, η γραμμή ανίχνευσης (γραμμή Τ) και η γραμμή ποιοτικού ελέγχου (γραμμή Γ) είναι στο χρώμα.

Γρήγορο αντιγόνο εξαρτήσεων δοκιμής μόνο - εξετάστε σε 15 mins τη ρινική πατσαβούρα 0

Γρήγορο αντιγόνο εξαρτήσεων δοκιμής μόνο - εξετάστε σε 15 mins τη ρινική πατσαβούρα 1

Γρήγορο αντιγόνο εξαρτήσεων δοκιμής μόνο - εξετάστε σε 15 mins τη ρινική πατσαβούρα 2

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Covid σαλίου Nasopharyngeal δοκιμή αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.